TDA behandeling (Trans Dermal Application)

Anti-Aging, binnen 30 minuten het eerste zichtbare resultaat!

SEYO TDA - TransDermal Application

Schoonheidssalon Nienke biedt haar klanten SEYO TDA (TransDermal Application). Een behandeling waarbij een jetstream van zuurstof de gepatenteerde farmaceuticals naar de diepere huidlaag transporteert. De verbetering en verjonging van uw huid wordt gestart en binnen 30 minuten ziet u het eerste resultaat.

De huid wordt niet aangeraakt

Tijdens de behandeling wordt de huid niet aangeraakt. De behandeling voelt aan als een zachte massage en is geschikt voor iedere huid en zowel voor vrouwen als voor mannen. De resultaten zijn verrassend: er ontstaat een subtiel mooie verjongende verandering in het gezicht die iedereen ziet maar die niemand kan benoemen.

Zeer enthousiast

U zult na de eerste behandeling net zo enthousiast zijn als onze andere klanten. Daarna kunt u op basis van het resultaat van de eerste behandeling een kuur boeken of in overleg onderhouden.

Voor iedereen bereikbaar

TDA is voor iedereen bereikbaar (vanaf € 52,50 per behandeling) en een ultra moderne manier om het gewenste anti-aging effect te bereiken. SEYO TDA zal ook u verrassen!

Afspraak maken of vragen over onze producten?

Laat u verwennen, terwijl u ontspant en tot rust komt. Schoonheidssalon Nienke helpt u hier graag bij en heet u van harte welkom!

Afspraak maken