Het nieuwe nagellakken

Caption maakt alle bestaande nagellakken en gellakken overbodig

Bijna te mooi om waar te zijn

Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn, maar Caption nagellak heeft het eigenlijk allemaal: makkelijk thuis aan te brengen, binnen enkele seconden touch-dry én de look van een gellak zónder lamp. Caption houdt tot wel 3 x langer dan een reguliere nagellak en is binnen enkele seconden te verwijderen met een gewone nagellakremover.

Caption nagellak

Caption is een unieke nagellak met de eigenschappen van een gellak, zonder het gebruik van een lamp. Door middel van de LacQ³-technologie is de nagellak super snel droog en blijft hij drie keer langer zitten dan een reguliere nagellak. De nagellak is intens gepigmenteerd, hierdoor dekken vrijwel alle kleuren in één laag. De nagellak is eenvoudig te verwijderen met nagellakremover. Hierna zijn de nagels direct klaar om opnieuw gelakt te worden met jouw favoriete kleur!

unsplash_ggtdbP92hf8.jpg
unsplash_Y14F-1vzVds.jpg

Makkelijk aan te brengen en te verwijderen

Caption nagellak is makkelijk aan te brengen en te verwijderen. De natuurlijke nagel hoef je niet te vijlen. Caption is aan te brengen als een gewone nagellak en is zelf levelend. De structuur is vergelijkbaar met een gel lak. De speciale ontworpen kwast zorgt ervoor dat je makkelijk en strak langs de nagelriemen kan lakken. Caption is makkelijk in secondes te verwijderen met normale nagellak remover zonder aceton.

Dekkende kleur

De lak is sterk gepigmenteerd waardoor de lak heel dekkend is, dit betekend dat 70% van alle kleuren in een laag dekkend is! Caption heeft een geweldige glans.

Hoe breng je caption nagellak aan?

Je brengt eerst de speciale Basecoat aan op de nagels. Breng na elke laag een druppel Caption Drying drops aan op de lak zodat het sneller droogt. Breng hierna de kleur naar keuze aan, 70% van de kleuren is in een laag dekkend. Sluit af met een topcoat.

Caption Polish is geen reguliere nagellak en door de extreem snelle droogtijd heeft deze een eigen manier van aanbrengen.

  • Start met de Basecoat. Breng deze op alle 10 de nagels aan.
  • Ga direct verder met de kleur naar keuze en breng op alle 10 de nagels een laagje aan.
  • Direct na het aanbrengen kun je de Matte of Glanzende Topcoat aanbrengen.
  • Het eindresultaat is binnen enkele minuten touch-dry en binnen 15 minuten uitgehard met een gel-look
  • Dit kun je enkele minuten versnellen door de Caption Drying Drops aan te brengen na de Topcoat

Kom langs in mijn salon, want voor elke outfit, stijl of feestje heb ik de passende nagellak!

Afspraak maken of vragen over onze producten?

Laat u verwennen, terwijl u ontspant en tot rust komt. Schoonheidssalon Nienke helpt u hier graag bij en heet u van harte welkom!

Afspraak maken