ROSALIQUE : Een Unieke Innovatie

Speciaal voor een overgevoelige en rode huid

De unieke groene, met pigment gevulde microcapsules die in de Rosalique te vinden zijn, geven de beste dekking aan de meest rode huid. Daarnaast bevat Rosalique verzorgende ingrediënten die bewezen effectief zijn tegen de rode huid; α-Bisabolol, Zeoliet, Provitamine B5, Urea en Shea Boter. Jouw huid blijft lang beschermd voor UVA/UVB straling doordat Rosalique ook nog eens een SPF 50 bevat.

De resultaten van Rosalique

Een gerichte formule voor de gevoelige huid, Rosacea, Couperose, Keratosis Pilaris, huidveroudering en een ongelijke teint dat zorgt voor:

  • Directe dekking
  • Vermindering van de symptomen
  • Bescherming tegen UVA/UVB straling

Aanbevolen gebruik

Breng in de ochtend aan op de huid als onderdeel van jouw dagelijkse huidverzorgingsroutine. Begin met een kleine hoeveelheid en masseer in de huid totdat het gelijkmatig is verdeeld en zich heeft aangepast aan jouw natuurlijke huidskleur. Wil je meer dekking, dan kun je dit proces herhalen. Neem Rosalique mee om daar waar nodig bij te werken gedurende de dag.

Rosalique werkt perfect als een verzorgende en beschermde dagcrème, maar is ook heel fijn als concealer of als primer voor onder jouw foundation.

Gebruik dagelijks voor minimaal 8 weken om maximaal lange termijn resultaat te behalen. Rosalique 3 in 1 Anti-Redness Miracle Formula is dermatologisch getest en non-comodogeen.

Afspraak maken of vragen over onze producten?

Laat u verwennen, terwijl u ontspant en tot rust komt. Schoonheidssalon Nienke helpt u hier graag bij en heet u van harte welkom!

Afspraak maken