Bufandy sjaals van alpacawol

Sjaals voor elke periode van het jaar

Sjaals zijn er voor elke periode van het jaar, van koele zomersjaals tot heerlijk warme wintersjaals.

Het bijzondere van Alpacawol is dat het zowel tegen kou als warmte isoleert . Hierdoor kunnen de sjaals het hele jaar door dragen worden.

Sjaals van hoge kwaliteit

Schoonheidssalon Nienke is al geruime tijd fan van Bufandy. Niet alleen om de prachtige producten die járen mee gaan, maar vooral om de manier waarop ze gemaakt zijn.  

Geheel Fairtrade, met respect voor mens en dier. Alle sjaals worden met de hand gemaakt door ambachtsfamilies en kleine bedrijven.

Zachter dan zijde & ongeëvenaarde kwaliteit

Alpaca's produceren vezels die niet alleen ongelooflijk zacht aanvoelen, maar ook  uitzonderlijk warm met een hoge isolerende kwaliteit.

Het Andes gebergte is de thuisbasis van de alpaca’s . Hun wol is perfect om het strenge klimaat op grote hoogte in de Andes te kunnen overleven. Sjaals van Bufandy bestaan voor 80% uit deze hoogwaardige wol.

De alpaca sjaals van Bufandy zijn heerlijk warm en werken isolerend. Sjaals van deze wol kriebelen niet en zijn hypoallergeen. De wol van alpaca’s bevatten namelijk geen lanoline waardoor een allergische reactie zelden voorkomt. De meeste sjaals van Bufandy zijn 'brushed' dat betekent dat de stof 'geborsteld' is en daardoor nóg zachter aanvoelt.

Duurzame en kleinschalige productie in Peru en Ecuador

Bunfandy creëert eerlijke, natuurlijke producten in samenwerking met kleinschalige bedrijven en ambachtsfamilies in Zuid-Amerika. Dankzij de langdurige en persoonlijke relatie met onze partners zijn we verzekerd van de beste kwaliteit, gemaakt onder eerlijke omstandigheden voor zowel de makers als de alpaca's. Terwijl eeuwenoude tradities bewaard blijven legt Bufandy de link met tijdloos design.

Mooie mode voor mooie mensen

Alle kleding en accessoires die ik in mijn salon verkoop, zijn op een eerlijke manier gemaakt, met respect voor mensen en voor het milieu. Zo wordt niet alleen jij maar ook de wereld een beetje mooier!

Afspraak maken of vragen over onze producten?

Laat u verwennen, terwijl u ontspant en tot rust komt. Schoonheidssalon Nienke helpt u hier graag bij en heet u van harte welkom!

Afspraak maken