INSPIRA : MED – Anti Aging Sun Protection

Hoogwaardige breedband filters

De nieuwe inspira: MED Anti-Aging Sun Protection-lijn bevat hoogwaardige breedband UVA/B-filters volgens state-of-the-art technologie en ook de celbeschermingsfactor ECTOIN®.

INSPIRA MED – Anti Aging Sun Protection

ECTOIN® is van natuurlijke oorsprong en wordt biotechnologisch verkregen uit een micro-organisme dat leeft in zoutmeren met extreem hoge UV-straling. Het heeft een beschermend mechanisme ontwikkeld om uitdroging en schade aan zijn eiwitten, enzymen en celmembranen te voorkomen.

ECTOIN® gebruikt dit werkingsmechanisme om de huidcellen te beschermen tegen schade veroorzaakt door UV-straling. Bovendien verzacht het bestaande rimpels en voorkomt het rimpels. Een anti-aging allrounder! Inspira: med biedt twee verschillende UV-beschermingsproducten met de factoren SPF 30 en SPF 50 in twee maten elk (150 ml voor het lichaam, 50 ml voor de handtas en het gezicht).

Voor verzorging na het zonnebaden wordt de verkoelende After Sun Repair Lotion met voedende jojoba- en macadamia-olie, sheaboter, calendula en Centella Asiatica-extract

Afspraak maken of vragen over onze producten?

Laat u verwennen, terwijl u ontspant en tot rust komt. Schoonheidssalon Nienke helpt u hier graag bij en heet u van harte welkom!

Afspraak maken