Over onze schoonheidssalon in Makkum

Iedereen heeft behoefte aan rust en ontspanning van lichaam en geest. Schoonheidssalon Nienke helpt u hier graag bij en heet u van harte welkom.

Een moment voor uwzelf

In haar moderne en sfeervolle salon op de Markt 25 in Makkum biedt schoonheidsspecialiste en medisch pedicure Nienke Hoekstra een brede keuze aan behandelingen voor ieder huidtype. Ruim 30 jaar ervaring in de schoonheidsbranche staat garant voor deskundigheid en kwaliteit.

Ontspannen sfeer en alle rust

Bij Schoonheidssalon Nienke geniet u in een ontspannen sfeer en alle rust van een aangename schoonheidsbehandeling. U kunt kiezen uit een ruim aanbod van behandelingen en producten op het gebied van schoonheid en uiterlijke verzorging. In de salon kunt u terecht voor diverse gezichtsbehandelingen, huidverbeterende behandelingen maar ook voor  de verzorging van handen en voeten, nail art of een dag -en feest make-up.

Laat u verwennen, terwijl u ontspant en tot rust komt. Heeft u specifieke wensen voor een schoonheidsbehandeling? Wij bieden behandelingen op maat.

Verzorg uw voeten

Ook voor complete voetenbehandeling, medisch of cosmetisch, bent u bij Schoonheidssalon Nienke aan het juiste adres. Regelmatig uw voeten verzorgen helpt klachten verminderen en problemen voorkomen. In de salon zijn diverse behandelingen mogelijk: cosmetische pedicure, voetverzorging bij diabetespatiënten en behandeling van voetklachten. Gun uw voeten extra aandacht.

De verzorging van uw voeten is bij Schoonheidssalon Nienke in goede handen. Nienke Hoekstra staat ingeschreven in het Kwaliteits Register voor Pedicures.

nienke-logo-mockup.png
unsplash_y2T5hT7pWx4.jpg

Medisch pedicure

Uw voeten in goede conditie. Bij Schoonheidssalon Nienke zijn uw voeten in goede handen. Medisch pedicure Nienke Hoekstra is gespecialiseerd in vele voetbehandelingen, zowel cosmetisch als medisch

Schoonheidssalon Nienke werkt met topkwaliteit beautyproducten van Inspiramed,  Jane Iredale,  Nio Blu, Rosalique en Caption lakken.

Afspraak maken of vragen over onze producten?

Laat u verwennen, terwijl u ontspant en tot rust komt. Schoonheidssalon Nienke helpt u hier graag bij en heet u van harte welkom!

Afspraak maken