INSPIRA : Absolue voorkomt huid burn-out

Gerichte bescherming en een diepgaande regeneratie

Inspira: absolue behandelt en voorkomt BURN-OUT VAN DE HUID door gerichte bescherming en een diepgaande regeneratie van de huid.

De wetenschappers van inspira: cosmetica maken gebruik van de chronobiologie van de huid.

INSPIRA Absolue

De dagverzorgingsproducten van de lijn bevatten speciale actieve ingrediënten op basis van het nieuwste wetenschappelijke onderzoek die anti-vervuiling (luchtvervuiling) en ontstressingseffecten hebben.

Daarnaast is er een uitgebreide bescherming tegen UVA/B en infraroodstraling. De huid wordt daarom ontgift, gekalmeerd en uitgebreid beschermd tegen schadelijke omgevingsinvloeden. Tijdens de nacht herbouwen hightech actieve ingrediënten de huid. Het ontvangt waardevolle lipiden, rimpels worden verzacht, de contouren worden versterkt. Transepidermaal waterverlies wordt aanzienlijk verminderd en de huid is resistenter en ongevoeliger. De vermoeide, bleke huid keert terug naar een roze teint en een stralende gloed.

Speciale verzorgingsproducten voor de onmiddellijke verzachting van de geïrriteerde huid, voor de behandeling van een vermoeide, droge huid en voor de effectieve vermindering van huidonzuiverheden ronden het verzorgingsprogramma af.

Inspira: absolue is geschikt voor elke huid van alle leeftijden vanwege zijn holistische benadering en presenteert het van zijn mooiste kant.

Afspraak maken of vragen over onze producten?

Laat u verwennen, terwijl u ontspant en tot rust komt. Schoonheidssalon Nienke helpt u hier graag bij en heet u van harte welkom!

Afspraak maken