INSPIRA : MED - Huidverjonging als synergie tussen cosmetica en geneeskunde

Huidverjonging zonder chirurgische ingreep

De huid, ons grootste orgaan, wordt dagelijks blootgesteld aan een verscheidenheid aan externe en interne invloeden. Professionele spanning, droge verwarmingslucht, fastfood, luxe voedingsmiddelen zoals tabak en alcohol, evenals omgevingsinvloeden beïnvloeden haar. Deze permanente stress laat zichtbare sporen achter zoals voortijdige rimpels, pigmentvlekken, een bleke teint en roodheid.

INSPIRA MED

Zou het niet mooi zijn als je gewoon je oude huid kunt strippen en vervangen door een nieuwe? Het goede nieuws is dat het kan! Met inspira: med, het zachte alternatief voor plastische chirurgie, is een holistische methode ontwikkeld om de huid te helpen snel zijn jeugdig-gladde uiterlijk en een gelijkmatige, stralende teint terug te krijgen. De inspira: med Cosmeto therapie vertrouwt op een sterk duo – de schoonheidsspecialiste en u.

Het geheim van succes ligt in de perfect met elkaar verbonden combinatie van behandelingen in de Medische Spa/Instituut en de daaropvolgende zorg met speciaal ontwikkelde producten bij u thuis.

Inspira: MED is een holistische methode in slechts drie stappen.

  • Stap 1: Hierin het huidoppervlak voorzichtig verwijderd met een fruitzuurkuur om de schil te bevrijden van de grijze sluier.
  • Stap 2: Hierin worden regeneratieprocessen in de huid op cellulair niveau geïnitieerd
  • Stap 3: Hierin worden op maat gemaakte producten gebruikt om de geregenereerde huid te beschermen en langer jong te houden.

Afspraak maken of vragen over onze producten?

Laat u verwennen, terwijl u ontspant en tot rust komt. Schoonheidssalon Nienke helpt u hier graag bij en heet u van harte welkom!

Afspraak maken